11.-13.8. kisattiin Kuortaneella 16-17-vuotiaiden SM-kilpailut joissa Kajosta oli mukana neljä urheilijaa. Kajon ainoan mitalin tällä kertaa nappasi N16-sarjassa Elsa Stadig 800m matkalla ajalla 2.23,57. Elina Ruotsalainen juoksi hienosti N17 sarjassa 100 ja 200 metrillä molemmilla matkoilla välieriin. Iisa Laine osallistui ensimmäisiin SM-kisoihin N16 sarjassa osallistuen 400 ja 200m matkoille. Tällä kertaa juoksut jäi alkueriin.

M16 keihäänheiton mitalit ratkottiin sunnuntaina, jossa mukana Kajosta oli Juho Soikkeli. Erittäin kovatasoisessa M16 keihäänheitossa 12 poikaa heitti uuden ennätyksen kisassa, kuten myös Juho. Tuloksella 61.62 Juholle tällä kertaa se epäkiitollisin, eli neljäs sija.

Onnittelut kaikille hienoista tuloksista!