Seura

Valkelan Kajo on urheilun yleisseura.

Seura tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteliikuntaan kaikenikäisille Valkealan alueella.

Urheilutoiminta Valkealan Kajossa

Valkealan Kajo on perustettu 23.4.1922. Urheilulajeinamme ovat ampumahiihto, hiihto, suunnistus, jalkapallo, lentopallo, voimistelu, yleisurheilu ja triathlon.

Haluamme tarjota mahdollisuuksia niin kilpaurheiluun kuin harrastustoimintaankin.

Harjoitusaikataulut, eri jaostojen yhteystiedot sekä muut tärkeät ajankohtaiset informaatiot löydät jaostojen omilta sivuilta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

 

Lisätietoa seurasta

Johtokunnan yhteystiedot >

Mediamateriaali >

Liity jäseneksi!

Liity Valkealan Kajon jäseneksi suoraan jäsenrekisteriimme - Valkealan Kajon myClub
Täytä tietosi ja liity ryhmään/ryhmiin, niissä lajeissa tai jaostoissa, joiden toiminnassa olet mukana.

Infoa jäsenrekisterijärjestelmästämme

Valkealan Kajo on ottanut käyttöönsä myClub urheilu- ja vapaa-ajan yhteisöjen toiminnanohjauspalvelun, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenten läsnäoloseurantaa, järjestömaksuja, jäsenrekisteriä, tapahtumailmoittautumisia ja jäsentiedotteita.

Jäsenenä saat käyttöoikeuden myClubiin, jolla voit ylläpitää itse kätevästi omia yhteystietojasi, saat laskut, jäsentiedotteet automaattisesti omalle jäsensivullesi. Omalta jäsensivultasi voit myös ilmoittautua helposti seuran avoimiin tapahtumiin ja seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttasi.

myClub on helppokäyttöinen web-sovellus, joka toimii kaikissa yleisimmissä selaimissa. Kaikki tietoliikenne on myClubissa suojattua, ja salasanat ovat järjestelmässä vahvasti salattuja.

Mikäli sinulla on kysyttävää Kajon myClubista tai jäsenasioista muuten, voit ottaa yhteyttä: Saara Niskanen, saara.niskanen@live.fi