Aikuisryhmä

AIKUISTEN RYHMÄT

 

Aikuisten urheilukoulu 2023

Ryhmä harjoittelee kesäkaudella Valkealan kentällä torstaisin. Aluksi klo 19 on vartin omatoiminen lämmittely, johon suositellaan 0,5-1.0km kevyttä juoksulämmittelyä, jonka voi suorittaa kuntoradalla tai kentällä + venyttelyä. Venyttelyyn voi kysyä tarvittaessa vinkkejä valmentajalta.

Klo 19.15 - n. klo 20 on ryhmän yhteinen harjoitus Alkulämmittelynä saattaa usein olla pallopeli 5-10min. - esim. sähly, sovellettu lentopallo, jalkapallo, koripallo. Tämän jälkeen juoksuharjoitus sekä tutustumista muihin lajeihin, kuten kuulantyöntö, pituushyppy, kiekonheitto, aitajuoksu, keihäänheitto, viestinjuoksu.

Aikuisten urheilukoulun oheen voi ottaa toisen viikkoharjoituksen tiistai-illan aikuisten treeneistä(pika- tai kest.juoksu) Kuusankosken urheilukentällä. Ryhmän urheilijoista yksi on myös vuosittain käynyt SAUL(30+ sarjat) SM-kisoissa. Ja lisäksi seurasta ollut urheilijoita mukana 30+ SM-viestikisoissa.

Kevätkaudella 2023 (halli)treeneissä kävi 5-6 urheilijaa.

Ryhmän valmennuksesta vastaa Kai Kepsu

 

Naisten kestävyysjuoksuryhmä

Naisten kestävyysjuoksuryhmän yhteinen ratajuoksuharjoitus on tiistaisin Kuusankosken urheilukentällä klo 19. Ryhmä tekee usein yhteisen verkkalenkin ennen varsinaista harjoitusta. Rataharjoituksissa täydennetään naisten ryhmän urheilijoiden yhteistä/yksittäistä tie- ja maastojuoksuharjoittelua. Ryhmän urheilijoita osallistunut viime vuosina myös SAUL(30+ sarjat) SM-kisoihin. Ja lisäksi ryhmästä ollut urheilijoita mukana 30+ SM-viestikisoissa.

Ryhmällä myös yhteislenkkejä, joihin voi myös sitten osallistua, kun on ryhmään tutustunut.

Ti 6.6. klo 18 ryhmällä Cooperin testi Kouvolan kentällä.

Kevätkaudella 2023 (halli)treeneissä kävi 6-8 urheilijaa

Valmennuksesta vastaa Kai Kepsu 

 

Ryhmän harjoitusten kokeilu ja ilmoittautuminen aikuisten ryhmiin

Ryhmää voi kokeilla kerran ilmaiseksi ja sen jälkeen ilmoittautua suomiSport:in internet-sivuilla ryhmän toimintaan kesäkaudeksi - ilmoittautumismaksu on 10€. Kun osanottomaksu on hoidettu, niin urheilijan sähköpostiosoite lisätään sähköpostiryhmään, jonka kautta tiedotetaan ryhmien ohjelmista. Ryhmän kokeilusta voi sopia sähköpostilla valmentaja kai.kepsu@xamk.fi kanssa. Valmentajalta saa sitten sähköpostilla kutsun ryhmään suomiSport:issa. Sitä kautta tulee myös seuran yhteistä tietoa ja kausimaksun lasku toimitetaan sen kautta myöhemmin kesällä.

 

Harjoitusmaksut(ilmoittautumismaksun lisäksi) aikuisten ryhmät/kesäkausi:

kun käy treeneissä kerran viikossa: 40€

kun käy treeneissä kaksi kertaa viikossa: 75€

 

Harjoitusmaksu ei sis. seuran jäsenmaksu(laskutetaan kerran vuodessa suomiSportin kautta) eikä osallistumismaksuja kisoihin. Joukkuekisoihin voi seura maksaa osanottomaksut. jos saadaan hankittua siihen kohteeseen sponsoria tai sitten urheilijat talkoilee seuralle tuloja.

 

Lisätietoja aikuisten ryhmien toiminnasta:

kai.kepsu@xamk.fi

 

***

 

Innokkaimmat aikuisten urheilukoululaiset ovat osallistuneet ikäsarjojen 30+ SAUL SM-kisoihin, Valkealan Kajon järjestämiin kisoihin, yleisen sarjan pm-hallikisoihin sekä avoimiin seurakisoihin, kuten alla 2010-luvun loppupuolella Mäntyharjun avoimissa seurakisoissa aikuisten urheilukoululaisia.

 

Maentyharju 5 8 20

 

 

Aikuisten urheilukoulua Valkealan Kajon alaisuudessa jo 2010-luvun alusta, tässä alkuvuosien lehtimainosta:

 

Aikuisten urheilukoulu 2019