Viestinjuoksun SM-kisat pidettiin viikonloppuna Ylivieskassa yli 1000 urheilijan voimin. Kajosta oli ilmoittettu joukkueet pikaviesteihin M17 ja N17 sarjoihin sekä pitkään viestiin P15 sarjassa. Valitettavasti M17 joukkue joutui jäämään kotiin, mutta kaksi muuta joukkuetta juoksivat kisoissa hyvin. P15 sarjan 4x800m joukkue Jyri Säyriö, Joonas Palmu, Eino Mannonen ja Tuomas Stadig olisi sijoittunut 13. sijalle, mutta joukkue hylättiin 1. vaihdossa tapahtuneen odotusjärjestyksen muuttumisen takia, vaikka protestiajan umpeutumisen jälkeen kuvanauhaltakin tarkistettuna ei syy ollut Kajon joukkueen. Juoksijat juoksivat kaikki kuitenkin ennätysvauhtia(järjestäjien ajanottopalvelusta saa kaikille myös yksityisajat) ja eniten ennätystään kovempaa vauhtia juoksi Joonas Palmu, jonka vauhti oli n. 7sek. 800m ennätysaikaa parempi. Kolme joukkueen juoksijoista juoksi lähes samaan osuusajan ja huikeasti venyi myös joukkueen 13v. kuopus Eino Mannonen, joka juoksi ensimmäisen kerran 800m. Juoksijat olivat muuten tyytyväisiä juoksuunsa, jos jätetään hylkäys omaan arvoonsa.

Kajon N17 joukkue, joka kuulutettiin ensin Valkealan Kaja:ksi, juoksi naisten puolella seuran ennätysvauhtia eli aika oli 52,41 ja sija 14. Taakse jäi monta joukkuetta, vaikka kaikki tytöt täyttävät tänä vuonna vasta 16v. Joukkueessa juoksivat Aliisa Lautala, Kirsikka Salmi, Sandra Pahkala ja Nea Korhonen.

SM-viesteissä nähtiin myös kaksi Valkealan Kajossa kilpauransa aloittanutta urheilijaa, kun Lahden Ahkeraa menestyksekkäästi edustivat 17v. 800m juoksija Pyry Terä ja 18v. 400-800m juoksija Olli Ahlgren.

Ensi vuonna SM-viestit juostaan Karhulan kentällä ja silloin Kajosta laitetaan joukkueita radalle laajalla rintamalla. SM-viestit ovat nuorille urheilijoille huikea elämys.