Valkealan Kajon syyskokous pidettiin Puhjonrannassa 30.11.2021. Syyskokouksessa palkittiin SM-mitalistit T14 joukkuekeihään pronssista Arianna Kortelainen ja Sara Suhonen. Vuoden Nuorena Kajolaisena palkittiin Misella Suvitie ja Vuoden Kajolaisena Pekka Suvitie. Molemmat Vuoden Kajolaiset edustavat seuran triathlonjaostoa. Misella on voittanut kultaa Wattbiken SM-kilpailuissa sekä kuuluu triathlonliiton Talent-joukkueeseen. Pekka on toiminut aktiivisesti sekä Valkealan Kajon triathlonjaoston vastuuhenkilönä että Kajon johtokunnan jäsenenä. Kokousväki onnitteli kaikkia palkittuja.

Johtokunnassa jatkavat kaudella 2022-23: Paula Mäkelä, Saara Niskanen, Keijo Hulkkonen, Sanna-Mari Ala-Jääski, Timo Lehmusmetsä ja Tuomas Oikari.
Johtokunnan erovuoroisten tilalle valittiin: Pekka Suvitie, Erkki Alatalo ja Veli Koski. Toiminnantarkastajiksi kaudelle 2022-23 valittiin Teija Honni ja Seppo Kuparinen ja varatoiminnantarkastajiksi Pekka Rämä ja Pekka Kosenoja.

Vuosi 2022 tulee olemaan merkittävä juhlavuosi. Seura täyttää 100-vuotta ja juhlavuonna tulemme järjestämään monia tapahtumia ympäri vuoden. Tammikuun lopussa Harjunmäen maastossa hiihdetään veteraanien SM-hiihdot. Seurasta kirjoitetaan 100-vuotishistoriikki, joka julkaistaan huhtikuussa.

Seuraa juhlavuoteen liittyvää ilmoittelua Valkealan Kajon nettisivuilta sekä Facebookista.

 

Kuvassa seuran puheenjohtaja Paula Mäkelä, varapuheenjohtaja Keijo Hulkkonen ja Misella Suvitie.