Valkealan Kajo täyttää 100-vuotta. Osallistu Kajon juhlavuoden logo-kilpailuun!

 

Valkealan Kajo on urheilun yleisseura, joka tarjoaa mahdollisuuden kilpa- ja harrasteliikuntaan kaikenikäsille Valkealan alueella.

Kajoa edustaa noin 1000 jäsentä, hiihto ja suunnistus, yleisurheilu, voimistelu, triathlon, lentopallo ja jalkapallon parissa.

Seuramme on perustettu 23.4.1922.

 

Logokilpailun säännöt:

Kilpailun järjestää Valkealan Kajo r.y.

Kilpailu on avoin kaikille.

Kilpailuaika 1.7.2021-  15.9.2021

Kilpailutöiden lähetysosoite: kajo100@valkealankajo.fi

 

Logon tulee toimia sähköisessä ja painetussa käyttöympäristössä sekä pienessä että suuressa koossa, värillisenä ja mustavalkoisena.  Juhlalogon tulee toimia yhdessä Valkealan Kajon logon kanssa tai ilman sitä. Juhlalogossa tulee käyttää lukua 100. Logoa tullaan käyttämään mm. verkkosivuilla, tiedotteissa, mainoksissa, koulutus ja esittelymateriaaleissa, painotuotteissa ja muissa jäsentuotteissa.

Kilpailutyöt toimitetaan esimerkiksi  sähköisesti JPG-, PSD- tai TIFF-tiedostona.

 

Logoehdotuksen tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Logon sähköiseen muotoon tehty avustaminen on sallittu, kunhan molempien nimet mainitaan osallistumisen yhteydessä. 

Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa muiden tekijänoikeuksia ja että hänellä on täydet oikeudet tunnuksen käyttämiseen logokilpailutyönä.

 

Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, ilman erillistä korvausta. Muiden kilpailuun osallistuneiden logoehdotusten tekijänoikeus säilyy tekijöillä. Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyjen kuvien ja piirroksien oikeuksia kolmansille osapuolille.

 

Kilpailun voittajan valitsee Valkealan Kajo ry:n asettama raati, joka koostuu yhdistyksen jäsenistä ja graafisen alan asiantuntijasta. Voittaja julkaistaan lokakuussa 2021 ja palkinto on 300 €.

 

Tarvittaessa yhdistyksellä on oikeus olla valitsematta voittajaa tai olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta.