Valkealan Kajon Yleisurheilu on tänä vuonna mukana Kunniakierros -tapahtumassa. Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan, jossa kuntoillaan 60 minuuttia hyvässä hengessä ikään tai kuntoon katsomatta. 

Tapahtuma järjestetään Valkealan urheilukentällä su 1.8.2021 klo 12.30-13.30.

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti. Kunniakierrosperinne on jatkunut jo 40 vuotta ja seurat ovat keränneet varoja toimintaansa yli 33 miljoonaa euroa. Kampanjan tuotto käytetään yleisurheilutyöhön seuroissa, piireissä ja SUL:ssa.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla (lomake löytyy ohesta tulostettavaksi) tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Sovelluksen käyttäjien tulee ilmoittautua Suville tai Paulalle sähköpostilla.

Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Lisätietoja saat Suvi Kalliomäeltä suvis.kalliomaki@gmail.com tai Paula Mäkelältä yu.urheilukoulu@gmail.com.

Tulostettava keräyslomake