Tervetuloa Valkealan Kajon voimistelun syyskauden toimintaan mukaan!

Muistathan ilmoittautua tunneille MyClubissa.

 

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa näitä yhteisiä ohjeistuksia, jotta voimme jokainen luoda itsellemme ja muille seuramme jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta!

Noudatathan yhteisiä ohjeistuksia seuramme toimintaan liittyen:

 

  • Tulethan seuramme tunnille ainoastaan täysin terveenä.
  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese kätesi hyvin ennen tunnille tuloa, käytä käsidesiä. Käsidesiä löytyy ohjaajalta. Pese käsiä perusteellisesti ja usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.  
  • Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi. Pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin. Valkealatalon tiloissa meillä on useampi pukuhuone käytössämme!
  • Mikäli seuramme tunneilla on yhteisiä välineitä käytössä, pyritään ne desinfioimaan jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle. Aikuisten tunneilla toivomme, että käytät omaa jumppapatjaa tms. alustaa.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Seuraamme kaikessa toiminnoissa viranomaisten ja Suomen Voimisteluliiton ohjeistuksia, ja päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa.

 

Nähdään jumpalla!