Hei, lentopallokausi 2017- 2018 alkaa pian!

Ryhmien harjoitusaikatauluja päivitetään parhaillaan myClubiin ja Kajon nettisivuille. Harjoittelu alkaa viikolla 36, 4.9 alkaen. Muutamat ryhmät eli D-tytöt, C-tytöt ja B-tytöt harjoittelevat erillisen aikataulun mukaan näin elokuussa.

LENTISRIEHA
Kaikkiin lentopalloryhmiin otetaan mukaan lisää pelaajia! Vinkkaa kaverillekin, kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan! Hyvä paikka kokeilla lajia on keskiviikkona 30.8. klo 18-19.30 Valkealatalolla KAJON LENTISRIEHASSA. Samalla pidetään myös ensimmäiset KAVERITREENIT. Haasta siis uusi kaveri mukaan ja tulkaa yhdessä testaamaan pallotaitoja. Lentisrieha on maksuton.

Tulevana lauantaina Kajo on mukana perinteisillä Litviikkimarkkinoilla Valkealatalon parkkipaikalla. Sielläkin voit pallotella ja tehdä pallotemppuja markkinahumun keskellä.

KOULUTUKSET
Syksy on myös kouluttautumisen aikaa. Lentopallon valmentamisen Tekniikkakoulu järjestetään 19.-20.8.2017 Korian Monitoimitalolla. Vaihtoehtoisesti syyskuun 9.-10.9. samaan koulutukseen on mahdollista osallistua Karkkilassa. Mikäli tunnet paloa valmentamiseen ja olisit kiinnostunut osallistumaan, niin otathan pian yhteyttä Saaraan saara.niskanen@live.fi, p. 0407399930

Tuomariksi haluavat yli 15-vuotiaat voivat osallistua maksuttomaan III-luokan tuomarikurssille Helsingissä 21.-22.8. (ilta-ajat). III-luokan kurssi järjestetään myös Kouvola-Kotka tienoilla syys-lokakuun aikana, aikataulu selviää myöhemmin.

HARRASTEVUOROT
Miesten ja Naisten harrasteryhmät starttaavat myös viikolla 36. Tällä kaudella harrastevuorot ovat tiistaisin klo 19.00-21.00. Tervetuloa haastamaan itsesi ja muut, toivottavasti saadaan sinne taas hyvät pelit aikaan!

Lisätietoja lentopalloon ja kauteen 2017-2018 liittyen lisää ryhmänne ohjaajilta ja joukkueenjohtajilta!

Tsemppiä  kauteen koko porukalle!