Viking line Cup turnaussarjan naisten harrastesarjan finaalit käytiin Valkealassa Uttihallilla lauantaina 25.maaliskuuta. Turnaukseen saatiin 7 kovaa joukkuetta ja mitaleista lähdettiin taistelemaan hymyissä suin. Alkulohkoissa pelaaminen sijoituksista oli kovaa ja pisteet tiukassa. Useampi erä ratkaistiin vasta jatkopisteillä. Näin mm. B lohkon voitosta taistelleiden Pumpulienkeleiden ja kotifinaaliaan pelaavien Doristen ottelussa, kun toinen erä ratkesi vasta 30-28 tilanteeseen.

Välierissä kohtasivat sitten A lohkon voittanut Kupara ja Dorikset, josta Dorikset hoitelivat vaikean alun jälkeen voiton itselleen ja etenivät finaaliin. Toisessa välierässä Pumpulienkelit jatkoivat varmoja otteitaan ja etenivät finaaliin jättäen KoHuKon taistelemaan pronssista.

Finaalissa sitten alkoivat jo siihen asti puhtaasti pelanneiden Pumpulienkeleiden voimat hieman ehtyä ja vahvasti aloittanut Dorikset saivat tehtyä kaulaa piste pisteeltä. Toisessa erässä sama meno jatkui ja Doriksilla oli loppuerästä jo hieman varaa omille helpoille virheille ennenkuin ottelulle saatiin päätös.
Kultaa Dorikset, Hopeaa Pumpulienkelit ja Pronssille Kupara. Onnittelut vielä mitalisteille, jotka ovat saaneet lämpimän jälkitoimituksen, mitaleita kun lauantaina päästy jakamaan pienen kömmähdyksen takia.

Finaali Dorikset- Pumpulienkelit 2-0 (25-17, 25-21)
Pronssiottelu Kupara- Kohuko 2-0 (25-16, 25-22)

1. Dorikset 2. Pumpulienkelit 3. Kupara 4. Kohuko 5.Tylleröt 6. Metro 7. Unpredictables

20170325_172954

Dorikset finaaleissa: Suvi Putkinen, Satu Koskinen, Kati Siltovuori, Outi Vainikainen,
Laura Pokki, Noora Pokki, Jonna Härkönen, Anne Ihanainen ja Jessica Heikuksela