Kajon A-tytöille huippuvahvistus

Valkealan Kajon A-tyttöjen lentopallojoukkue sai huippuvahvistuksen kun Suvi Kokkonen Jyväskylästä liittyi Kajon ryhmään.

Helmikuussa 2000 syntynyt Kokkonen on ensimmäinen tällä vuosituhannella syntynyt suomalainen lentopallon aikuisten maajoukkuepelaaja. Ensimmäinen hän oli tätä lajia jo myös viime kaudella kotoisessa Mestaruusliigassa 15-vuotiaana debytanttina.

Suvi palkittiin kauden 2015-2016 naisjuniorina. 16-vuotias Kokkonen on alle 17- ja 19-vuotiaiden maajoukkueiden yleispelaaja ja myös naisten maajoukkueen ryhmässä.

182-senttinen Kuortaneen urheilulukion ekaluokkalainen sai ensikasteensa naisten maajoukkueessa Israel- ja Portugali-otteluissa elokuussa 2016.

- Haluan pelata junioripelejä. Jyväskylässä minulle ei ollut juniorijoukkuetta ja kun Kajon Veera Hämäläinen ja Yasmine Madsen ovat opiskelukavereitani Kuortanella niin Kajo tuntui hyvältä vaihtohdolta.

-Haluan vakiinnuttaa paikkani naisten maajoukkueessa ja myöhemmin unelmissa on pelata lentopalloa ammattilaisena ulkomailla, Suvi kertoo tunnelmistaan A-tyttöjen tasonmittausturnauksen aikana Puistolassa.