Ei tuonut viikonlopun toinenkaan ottelu pisteitä Valkealan Kajon naisten 2-sarjan lentopallojoukkueelle. Vieraileva Salpis oli lukenut kotiläksynsä hyvin ja tiesi mihin kohtaan iskeä Kajon kaatoretkellään. Salpis syötti taktisesti hyvin, hyökkäsi kovaa ja jujutti myös järkevästi Kajon torjunnan taakse. Kajon heikko aloituksen nosto ja huolimattomasti toimitetut jatkopallot passarille säestivät Salpiksen suoran 3-0 (25-11,25-21, 25-20 ) voiton.

Kajolla kyllä riittää hyökkäysvoimaa kunhan vaan pallo saadaan passarille, mutta sunnuntaina aloitukset nousivat pääasiassa iskurajan taakse. Kajo taisteli hyvin toisessa ja kolmannessa erässä, mutta erien voittoon tarvittava loppurutistus jäi valitettavasti pukukoppiin.

- Viikonloppu jätti hieman toivomisen varaa, mutta tästä pitää vain oppia ja nousta takaisin omalle tasolle. Jatkamme siis treenaamista ja lähdemme parantamaan niitä osa-alueita, joissa olimme hieman pehmeitä, veisteli Kajon valmentaja Petri Kuokkanen.

Naisten II-sarjan syyskauden ottelut olivat Kajon osalta tässä. Lohkon joukkueet jaetaan nyt ylä- ja alajatkosarjoihin ja pelit jatkuvat taas tammikuussa. Uusi otteluohjelma päivittyy loppuvuoden aikana.