Valkelan Kajo antoi koko rahan edestä naisten lentopallon kakkosen avauksessa Valkealatalolla. Ensimmäisessä aikuisten pelissään joukkue ei hieman kokeneempaa Karhulan Veikkoja kumartanut vaan sinnitteli pelin viiteen erään, häviten lopulta ottelun 2-3 (25-16, 21-25, 23-25, 25-21, 9-15).
- Sarja-avaus meni nuorelta joukkueelta paremmin kuin osattiin odottaa. Peli ailahteli paljon loistavista yksilösuorituksista helppoihin virheisiin. Jaksettiin jauhaa omaa peliä ja sillä voitettiin pitkiä palloralleja, torjunta toimi hyvin ja aloitussyöttö saatiin pidettyä vaikeana koko pelin ajan. Tästä on hyvä jatkaa, tuumi Kajon valmentaja Petri Kuokkanen.

Tasaisesti peli ailahteli myös vastustajalla sillä ensimmäinen erä tahkottiin tasaväkisesti aina 16-16 tilanteeseen saakka, jolloin Kajon Suvi Aapro asteli syöttämään. Pahoilla syötöillä ja muutamilla ässillä Suvi ratkaisi erän Kajolle. Toinen erä ei Kajon osalta alkanut suunnitelmien mukaan vaan Karhulan tytöt paukuttelivat pisteitä ja etenivät ässäsyötöillään reilussa johdossa erän paremmalle puolelle. Pienen sisuuntumisen jälkeen Kajo kokosi vielä pisteitä päästen 21:een mutta KaVen kaulaa ei ehditty kirimään kiinni ennen erän loppua. Kolmas erä olisi voinut kääntyä kummalle joukkueelle tahansa, sen verran tasaisesti siinäkin erä eteni. Lopun palloissa oli Karhulan joukkue kuitenkin vahvempi, joten neljänteen erään siirryttiin Karhulan johtaessa 2-1 isoissa pisteissä. Neljännessä erässä kotijoukkue antoi kaverille myös muutamat pisteet eteen mutta käytti sitten vastustajan suvantovaiheen hyväkseen ja nousi taistelemaan erävoitosta. Hienojen taistelupallojen jälkeen voitto sieltä sitten tulikin ja siirryttiin viidenteen erään, johon ei oikein enää paukkuja riittänyt. Vastaanotto takkusi hieman ja Kajo taisteli vielä 8-8 tilanteeseen mutta sitten KaVe napsi loput pisteet harmittavasti nenän edestä.

Sarja jatkuu kahden viikon päästä Myllyojalla. Kajon seuraava kotiottelu on SUNNUNTAINA 26.10. VALKEALATALOLLA. Vastaan asettuu Kouvolan Lentopalloilijat, joten tiukka paikalliskamppailu tiedossa.